Datorservice
Datorreparation
dataservice

Datorservice Göteborg


Reparation av datorer och hårdvara


Behöver du hjälp med att reparera din dator i Göteborg?


Vår datorservice reparerar alla märken av stationära och bärbara PC eller Mac datorer, oavsett om det är hårdvaru- eller mjukvaruproblem. Vi åtgärdar olika typer av fysiska skador, till exempel vattenskador, överhettningsskador, glappande kontakter och trasiga skärmar.


Vi kan reparera din dator på endast 1-2 dagar utan att du behöver oroa dig för förlorad data, eftersom vi alltid gör en säkerhetskopia innan påbörjad reparation.


Vi rekommenderar våra kunder att låta oss undersöka deras datorer för att avgöra om de är värda att reparera istället för att köpa en ny dator efter 2-3 års användning, vilket många gör på grund av låga priser på bärbara datorer. Ofta kan en noggrann rengöring och optimering räcka för att en äldre dator ska fungera bra igen och uppfylla dagens datorbehov.


Vi erbjuder även uppgradering av datorer med exempelvis grafikkort, hårddiskar och RAM-minnen för att göra dem snabbare och mer effektiva.


Vi tror på att ge äldre datorer och annan elektronik en andra chans med tanke på miljön, och med vår service och eventuella uppgradering av viss hårdvara kan de flesta äldre datorer användas i ytterligare 6-7 år.

Vi reparerar även gamla datorer för industribruk som inte kan ersättas med modernare hårdvara.Vi älskar det vi gör och anser att det inte finns problem som inte kan lösas! Datorreparation i Göteborg!


Skärmbyte

Snabba upp!

Datorleverans

Virusborttagning

Återställning av information

Försäljning

Prislista