Företag

Vem är vi?


Data Assistent är ett företag som inriktar sig på IT-service.

Företaget startade 2003 och sedan dess finns vi på Örnehufvudsgatan 1 i Göteborg.

Vi på Data Assistent tycker om att lösa svåra och ovanliga problem, skapa och anpassa system enligt kundens specifikation.

Data Assistent har specialiserat sig på kompletta lösningar och snabb service för småföretag.

Vi jobbar med VPN-servrar, filservrar och backupservrar, licensservrar, konfiguration av routrar, switchar, accesspunkter och skrivare. Vi erbjuder även anpassade stationära och bärbara datorer för både kontorsarbete och krävande beräkningar, med service och garantier.

Vi planerar, konfigurerar och administrerar mindre nätverk med VPN-lösningar så att ni kan jobba från olika delar av världen och känna er som om ni är på ert kontor.

Bland våra företagskunder finns privata tandläkarkliniker, hotell, konsultföretag, redovisningsbyråer, restauranger, städfirmor och butiker.

it företag

Varför bör du lita på vårt företag?


Data Assistent har arbetat inom detta område sedan 2003 och specialiserat sig på att tillhandahålla ett komplett utbud av it-tjänster.

  • Professionellt tillvägagångssätt
  • Söker kostnadseffektiva lösningar
  • Säkerhetskopiering av viktig data
  • Kontinuerliga mjukvaruppdateringar
  • Optimal konfiguration av servrar och programvara
  • Egen montering av datorer skräddarsydda efter kundens behov
  • Nära samverkan med underleverantörer

Våra kunder om oss:

YTTERST PROFESSIONELT


"Under 2016 har Dataassistent installerat digital röntgen, skapat nätverk och ordnat med säker backup av journalsystem och ekonomisystem. Utförandet har varit ytterst professionellt. Därtill har jag upplevt utförarna som pålitliga och lätta att samarbeta med. Högsta möjliga servicenivå har levererats hela resan."Ray Andersson

TandläkarHuset

Kungsportsavenyn 30

FANTASTISK SERVICE


"Vi på Berdiz Consulting AB har anlitat Data Assistent sedan 2005. Våra behov sträcker sig från serverhosting och drift av ett 30-tal datorer, till Back-up:er, licenshantering, inköp av datorer, servrar, bildskärmar och annan datorutrustning. Detta inkluderar såväl vanligt underhåll som genom åren ett stort antal reparationer. Våra datorer inkluderar allt från vanliga laptops med Microsoft programvaror till Servrar med både Linux och Microsoftprodukter till en och annan Apple-dator. Data Assistent har också installerat och driver företagets intranät som kräver att tillgänglighet från våra konsulter worldwide och alla dagar i veckan. Vi är väldigt nöjda med den tillgänglighet och den fantastiska service inställning som Data Assistent har, vi är beroende av att våra datorer fungerar 24/7 (dygnet runt) och det är en service som vi har fått genom alla år. Tack Data Assistent för detta!"

Erik Bernesson

BerDiz Consulting AB

Stena Center 1, Holtermansgatan0

SNABB OCH PRISVÄRD


"Dataassistent  är  ett företag som  fixar snabba, korrekta och prisvärda datalösningar  för både mina företag och mitt hem.  Jag är väldigt nöjd med dom ock kan varmt och 100% rekommendera dom."

Peter Horal

KES Dental AB/ Honja FE AB